Într-un magazin din Sintea Mare se vindeau alimente expirate și țigări netimbrate

  de Special Arad | 24 octombrie 2014, 1:36 PM | Chişineu Criş | Știri Arad | Urmăriți

  0

   Poliţiştii din oraşul Chişineu Criş au confiscat ieri peste 700 ţigarete netimbrate şi mai multe produse alimentare expirate, comercializate ilicit.

  În urma unor verificări efectuate la un magazin de pe raza localităţii Sintea Mare, poliţiştii au constatat că administratorul magazinului vindea mai multe produse alimentare având termenul de valabilitate expirat şi comercializa 720 ţigarete netimbrate LD Violet şi NZ Black SuperSlims, fără a deţine documente legale de provenienţă.

  Conform Legii nr. 12/1990, în cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, fiind reţinute în vederea confiscării cele 720 ţigarete netimbrate şi produsele alimentare expirate, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.