Întotdeauna la datorie! Pompierii din Bârzava, apreciați de ISU Timiș

  de Special Arad | 22 decembrie 2018, 8:47 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU)

  „Au fost deosebiți” sunt aprecierile primite de la ISU Timiș.

  Timp de 6 zile și 5 nopți plt. adj. Sevici Popa Ioan, plt. maj. Iuga George, plt. maj. Gadarici Marius, pompieri din cadrul Secției Bârzava au asigurat cu ajutorul containerului logistic pentru iluminat (capacitate 450 kva) curent electric pentru spitalul din Făget și apoi pentru cetățenii unui cartier din localitatea Ohaba Lungă.
  În această seară la ora 19.00 IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, România a ordonat retragerea spre subunitățile de bază. Misiunea a fost îndeplinită.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.