vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Intervenții pentru îndepărtarea apei acumulate după furtuna violentă din această dimineață. În unele zone va fi oprită apă potabilă

  de Special Arad | 13 iunie 2018, 1:17 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Echipele Companiei de Apă Arad au intervenit încă de la ora 5 în această dimineață pentru a îndepărta apa acumulată pe carosabil în urma furtunii violente. Din cauza cantităților mari de precipitații în timp scurt, în mai multe zone din oraș, canalizarea a făcut cu greu față.

  S-a intervenit cu 5 motopompe și 2 vidanje în municipiu: zona 300 – centrul comercial Gemi Center, zona sensului giratoriu Subcetate, strada Cocorilor, intersecția străzilor Henri Coandă și Porumbacului. Echipele de intervenție sunt în continuare mobilizate pentru a răspunde în cazul solicitărilor sosite la Dispeceratul canal al Companiei.

  De asemenea, se intervine și pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă în zona străzii Fulgerului, la blocurile Z16, Z17, Z18, Z19, Z20, Z25, Z26, Z27, Z28. În această zonă, alimentarea cu apă potabilă va fi oprită până la ora 17.

  Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor afectaţi de această întrerupere de apă şi îi asigură că echipele de interveţie se află pe teren şi încearcă să remedieze avaria în cel mai scurt timp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.