luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Intervenție spectaculoasă a Poliției Locale în timpul concertului lui Alex Velea, la Arad (Foto/Video)

  de - | 30 august 2015, 2:37 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. În agitația de la zilele Aradului, în timpul concertului lui Alex Velea, susținut în fața a peste 10.000,  o timișoreancă a păcălit mai multe vânzătoare, pe care le-a înșelat cerându-le restul de la bancnote de 50 și de 100 de lei pe care pretindea că le-a înmânat comerciantelor. Când a fost prinsă, în scenă a intrat și protectorul ei, acesta sărind la bătaie cu polițiștii locali. Individul a fost ulterior reținut de respectivii polițiști, aceștia intervenind promt.
  Polițiștii au intervenit după ce 4 vânzătoare și-au dat seama că au fost înșelate, care a beneficiat si de protectia partenerului ei – un bărbat cu antecedente în materie de furturi.
  Pentru că individul a sărit la bătaie, polițistii l-au sancționat cu câteva sute de lei, iar femeia ar putea fi cercetată penal doar dacă patronii vor depune plângere. Dealtfel, polițistii îi
  sfătuiesc pe toți cei care au fost înșelati de aceasta persoană să se prezinte la IPJ pentru a reclama în scris problemele pe care le-au avut din pricina acesteia.
  https://youtu.be/bfi2-SQHu1g
  C.Cotuna

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.