Intervenție contracronometru între Cicir și Sâmbăteni! Un muncitor ar fi căzut de pe schelă, iar paramedicii se străduie să-i salveze viața

  de Mihai Todoca | 29 iulie 2021, 6:50 PM | Știri Arad

  0

  Din primele informații pe care le avem se pare că un muncitor care lucra la construcția unei hale aflată între Cicir și Sâmbăteni a căzut de la mare înălțime. Pe surse am aflat că la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care la rândul lor au cerut suportul unei unități SMURD, victima fiind găsită în stop cardio respirator.

  Unele informații relevă faptul că apelul la 112 a fost făcut de cineva care l-ar fi văzut pe muncitor căzând, dar când echipajul de la SAJ a ajuns, oamenii care se aflau lângă victimă au spus că nu ar fi căzut. În aceste momente se află și polițiști din cadrul Poliției Vladimirescu care efectuează cercetări.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.