Internet gratuit în toate spațiile publice de la Șiria

  de Special Arad | 10 July 2020, 2:01 PM | Şiria | Știri Arad

  1

  Șiria este atracție turistică în Arad, cunoscută mai ales pentru cetatea în care fiecare arădean a ajuns măcar o dată. Dacă până acum Șiria avea cu ce să se mândrească, începând de astăzi, locuitorii din comună, dar și cei care ajung doar în vizită, se vor bucura de internet gratuit.

  Este vorba despre un proiect câștigat de comuna Șiria și care le vor aduce multora zâmbete pe fețe. Mai exact, vorbim despre proiectul WiFi4EU, proiect european în valoare de 15.000 de euro, prin care toți cetățenii pot să beneficieze de internet wireless gratuit în spațiile publice din comună.

  În Șiria, Galșa și Mâsca s-au montat deja echipamentele necesare, urmând ca serviciile să poată fi utilizate în curând. Mândru de acest lucru, primarul Valentin Bot a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook unde a și declarat că Șiria „a făcut încă un pas important spre informatizareˮ.

  Sursă foto: Facebook – Valentin Bot

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.