„International Babywearing Week” va fi marcată și la Arad, astăzi, de la ora 17:00

  de Andrei Fuliaș | 5 octombrie 2018, 2:43 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  (foto: Nico Poncu)

  În această săptămână este sărbătorită „International Babywearing Week” sau Săptămâna Internațională a Purtării (copilașilor, în sisteme ergonomice de purtat), iar mămicile „purtărețe” din Arad se aliniează și ele întregii lumi, organizând evenimente prin intermediul cărora să promoveze purtarea sănătoasă.

  Astfel, grupul local Babywearing Arad, condus de Tina Coroban, organizează astăzi un marș al copilașilor purtați. Marșul se va desfășura începând cu ora 17:00, având ca loc de pornire Teatru Clasic „Ioan Slavici”, de unde se va pleca spre zona Podgoria. Organizatorii spun că, la marș, sunt așteptate toate persoanele care susțin purtarea sănătoasă, cu sau fără sistem de purtare.

  „Suntem bucuroși să ne purtăm copilașii, pentru că Babywearing înseamnă iubire, apropiere, independență, simplitate, împlinire și dăruire. Un copilaș poate fi purtat într-un sistem adecvant vârstei încă din prima zi de viață, simțindu-se protejat și iubit, liniștindu-se la auzul bătăilor inimii și la legănarea pe care a simțit-o încă de când era în burtică. Pentru suport, ne găsiți și pe Facebook, în grupul Babywaring Arad”, spune Tina Coroban.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.