Întârzieri de 40-50 de minute la Aeroportul Bucureşti, întrucât este nevoie de degivrare

  de - | 26 ianuarie 2019, 9:47 AM | Naţional

  0

  (foto: HotNews)

  Aeronavele care decolează, sâmbătă, de pe aeroporturile din Capitală au întârzieri de 40-50 de minute, întrucât este nevoie de desfăşurarea operaţiunilor de degivrare, spun reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, informează Adevărul.

  Reprezentanţii Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti spun că, sâmbătă dimineaţă, se operează normal zborurile şi că s-a intervenit constant cu utilajele, astfel încât pistele, platformele, căile de rulare, dar şi căile de acces rutiere sunt curate şi au aderenţă bună.

  „Stratul de gheaţă depus pe aeronave se îndepărteaza prin degivrare, care se efectuează cu pasagerii la bord, chiar înainte de decolare. Acesta este motivul pentru care apar întârzieri, la decolare, de 40-50 de minute”, spun reprezentanţii CNAB.

  Ei le recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile pentru a ajunge în siguranţă şi la timp la aeroport, având în vedere că ploaia îngheţată afectează şi şoselele.

  Sursa: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.