sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Întâlniri de afaceri la Agromalim 2019

  de Special Arad | 12 august 2019, 10:28 AM | Business | Știri Arad

  0

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează în data de 12 septembrie 2019, la Expo Arad, întâlniri de afaceri între firme locale şi străine, active în domeniile agricultură şi industrie alimentară, sub genericul „International Business Matchmaking@AGROMALIM 2019”.

  Scopul evenimentului este de a dezvolta relaţii comerciale bilaterale şi de a stabili noi oportunităţi de afaceri între firme ce activează în sectoarele agricol şi agroalimentar.

  Participarea la eveniment este gratuită, dar este obligatorie ȋnscrierea pe platforma https://agromalim2019.b2match.io/, până cel târziu ȋn data de 11 septembrie 2019.

  „Evenimentul este un bun prilej pentru firmele din aceste sectoare, de a se cunoaşte mai bine, de a găsi soluții şi de a intra în dialog cu potenţiali parteneri de afaceri. Întâlnirile bilaterale se programează printr-o platformă online prin intermediul căreia cei care se înregistrează au ocazia să îşi prezinte oferta şi/sau nevoile; platforma facilitează încheierea de parteneriate între entităţi din Uniunea Europeană, dar şi din alte continente şi reprezintă poarta de acces pentru internaţionalizarea unei afaceri”, informează responsabilul de eveniment, Radu Mătiuţ.

  Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon +40.743.171.518 sau email: [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.