sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Institutul pentru Studiul Războiului: rușii nu au efectuat luni niciun atac terestru

  de - | 3 mai 2022, 9:45 AM | Internaţional

  1

  Forțele rusești nu au efectuat niciun atac terestru confirmat în Ucraina pe 2 mai, afirmă Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), citat de HotNews, în evaluarea privind situația invaziei ruse publicată în noaptea de luni spre marți.

  Concluzii cheie ale Institutului pentru Studiul Războiului:

  •  Forțele rusești nu au desfășurat niciun atac terestru confirmat de-a lungul vreunei axe de înaintare și, în schimb, au bombardat pozițiile ucrainene de pe linia frontului.

  •  Lovitura de artilerie ucraineană din 30 aprilie asupra cartierului general de comandă rusesc de lângă Izium a perturbat probabil operațiunile rusești pe axa Izium și poate împiedica ofensivele rusești din Izium în următoarele câteva zile.

  •  Forțele rusești de pe axa sudică au continuat să se regrupeze și să facă recunoașteri, probabil pentru a se pregăti pentru atacuri terestre în direcția Krivoi Rog, Nikolaev și Zaporojie.

  image 2022 05 3 25532233 0 harta razboi ucraina 3 mai

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. https://apnews.com/article/Russia-ukraine-war-mariupol-theater-c321a196fbd568899841b506afcac7a1

   Dacă luăm în calcul doar unul din acuzațiile de Crime de Război, crime intenționate asupra populației civile din Mariopol, atacul aerian asupra teatrului din Mariopol este suficient ca toți cei care au executat acest atac până/inclusiv Putin să fie condamnați la moarte.

   „Diplomaților” ruși, alți oficiali guvernamentali, javra de Lavrov, … ce continuă să mintă fără rușine negând acuzațiile de Crime de război, motivând că sunt FakeNews, sportivi ruși care acuză comunitatea internațională de discrimnare, Marii tenismeni Nadal&Djokovich ce consideră și ei nedreaptă excluderea sportivelor și sportivilor ruși din întrecerile internaționale, etc etc … le spun doar atât: – Huoooooooooooo! Luați de citiți mărturiile celor ce au scăpat cu viață din infernul de la Mariopol. Doar pentru Mariopol, întreaga Rusie, susținătoare a Războiul de invazie a Ucrainei, sunt complici la Crimele de război.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.