luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Înotătorii masters din Arad, prezenți la competiții de tot felul, de la Mamaia la Roma

  de Dan Lazăr | 16 septembrie 2022, 11:58 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Succese ale înotătorilor masters arădeni, care au încheiat sezonul de vară, cu concursuri majore atât pe plan național cât și internațional.

  Un grup de sportivi au reprezentat Aradul la Campionatul European de înot masters la Roma cu următoarele rezultate notabile :
  Stertl Cristian un loc V și un loc VII la probele de liber, Botezatu Honoriu un loc VI și un loc IX la probele de spate, Pintican Cristian două locuri VIII la probele de spate, iar Onea Ștefan, Karpati Adalbert și Mocanu Flaviu au realizat cele mai bune performanțe personale.
  La Campionatul Național de ape deschise desfășurat la Constanța, în apa Mării Negre, înotătorul masters Liptak Martin a obținut titlul de campion național la proba de 3 km, iar la concursul Aqua Challenge, desfășurat la Mamaia, a câștigat proba de 5 km.
  De asemenea, sportivul Georgescu Vladimir a câștigat proba de 2 km și a ocupat locul trei la proba de 400 m în cadrul concursului de ape deschise desfășurat în lacul Văliug.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.