sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ingrid, mândria României. Tânăra a fost admisă la Academia Militară „West Point” din SUA

  de Special Arad | 22 aprilie 2022, 9:33 AM | Naţional

  0

  Ingrid Vârlan, o elevă de 18 ani, admisă la prestigioasa Academie Militară West Point din SUA. A ocupat singurul loc alocat României.

  Ploieșteanca Ingrid Vârlan, o elevă de 18 ani care învață la Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, a fost admisă la West Point, prestigioasa academie militară din SUA, una dintre cele mai bune instituții de profil din lume. Ingrid a ocupat astfel singurul loc alocat României anul acesta.

  Ne mândrim cu performera noastră, eleva plutonier adjutant Ingrid Vârlan! Am primit cu mare bucurie vestea excepţională pe care eleva plutonier adjutant Ingrid Vârlan ne-a dat-o în pragul Sărbătorilor Pascale: ‘Am fost admisă la West Point, Class of 2026’. În urma unui proces de admitere extrem de competitiv şi bazat pe un număr de criterii foarte selective, Ingrid a reuşit să ocupe singurul loc alocat pentru România, în acest an, pentru Academia Militară „West Point”, se arată în anunţul postat pe pagina de Facebook a Colegiului din Breaza.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.