marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Infracţiuni în trafic. Număr de înmatriculare aparţinând unui alt autoturism și un șofer fără permis de conducere

  de Special Arad | 16 septembrie 2015, 6:02 PM | Urmăriți

  0

  În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri au depistat în trafic două persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  Astfel, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Păuliş, în urma verificărilor efectuate constatându-se că autoturismul este neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, plăcuţele cu numărul de înmatriculare aparţinând unui alt autoturism.

  De asemenea, pe DC 74, pe raza localităţii Troaş, a fost depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.