Informare S.C. TRANSALEX S.R.L.

  de - | 18 septembrie 2022, 6:33 AM | Anunțuri proiecte

  0

  S.C. TRANSALEX S.R.L., cu sediul în Arad, Calea A. Vlaicu, sc A, Bl. Z26, ap. 12, jud. Arad, anunță elaborarea primei versiuni a „PUZ – Zonă servicii și depozitare” și declanșarea etapei de încadrare pt. obținerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la adresa: loc. Arad, str. Gh. Șincai, nr. 2-6, ap. 5, zilnic între orele 11:00-12:00. Comentariile și sugestiile se vor transmite în scris la sediul APM Arad, Splaiul Mureșului, FN, jud. Arad, în termen de 15 zile calendaristice de la data apariției anunțului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.