duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ineul scoate Pâncota! Huța-Huța spre piscurile Cupei (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 27 august 2015, 1:35 PM | Sport

  0

  Lume multă pe Centralul din Ineu la un meci plin de orgolii disputat în acest sezon în Cupa României. „Șoimii” porneau favoriți clar, atât datorită eșalonului superior în care evoluează, cât și datorită valorii lotului de jucători.

  Pâncota a pierdut însă la capitolul voință, dăruire, sacrificiu și… noroc. Issa a deschis scorul în minutul 11 pentru „șoimi” după o centrare perfectă a lui Siminic. Prima parte a fost dominată de echipa din Pâncota, aceasta ratând alte două bune ocazii prjn Oprea și Issa. La vestiare s-a intrat cu scorul de 0-1, iar ceea ce s-a întâmplat după pauză parcă ar fi din alt film.

  Ineul a început să echilibreze jocul. Ionuț Popa a mutat cu Ousmane și Cuedan în locul lui Oprea și Fuchs. Cei doi au prin o repriză foarte slabă, iar ineuanii au împins ușor jocul spre poarta lui Sălăjan. HUțanu, Stănaia și Filimon au pus tot mai multă presiune pe careul „șoimilor”, acolo unde Mașniță aștepta o oportunitate. Ex-ul Huțanu a plecat în minutul 71 într-un slalom printre fundașii adverși și, dezechilibrat, a trimis cu șpițul de la 16 metri mingea a primit un efect ciudat și a poposit la vinclul porții lui Sălăjan.

  Pâncota nu reușea să dea replica deși după primirea golului a încercat să pună iar stăpânire pe joc. Când toțiașteptau prelungirile, același Huțanu – jucătorul Șomilor Pâncota până în vară – a pătruns în careu, a fost agățat de Sălăjan și s-a dictat penalty! A executat Bier și Ineul câștigă cu 2-1 spre disperarea lui Ionuț Popa!

  În prima repriză adversarul nu a contat, nici nu a ajuns la noi la poartă, ne-am cam jucat cu ei. Însă e mare un semn de întrebare ceea ce întâmplat după pauză. Ori nu s-a vrut, ori chiar atât s-a putut. Toți cei care au evoluat în partea a doua, inclusiv, sau mai ales cei care au venit de pe bancă, au fost pur și simplu penibili. Bineînțeles, e un mare motiv îngrijorare înaintea meciului de sâmbătă, iar eu ca anrenor trebuie să-mi dau exact seama ce s-a întâmplat. Dar, repet, s-ar putea să-i nu-i fi interesat prea mult fotbalul azi, sau echipa trece printr-o perioadă de oboseală acută. Dacă e valabilă această ultimă variantă, înseamnă că am făcut o greșeală în ceea ce înseamnă pregătirea de vară. Deși am abordat meciul cu titularii, echipa are câte o gaură în fiecare compartiment și nu e prima oară când o spun. În continuare, solicit încă un fundaș, un mijlocaș și un atacant peste ceea ce avem acum. Dacă nu îi vom aduce ne va fi foarte foarte greu în acest sezon”, a declarat Ionuț Popa.

  CS Ineu – Șoimii Pâncota 2-1 (0-1)

  Huțanu 71, Bier 87-11m / Issa 11

  CS Ineu: Bujor – Popovici (Șulumberchean), Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Bier – Huțanu, Stănaia, Filimon (Ciocan) – Mașniță (Tomuț).

  Pâncota: Sălăjan- Doda, Pascariu, Rusu, Siminic – Fuchs (Cuedan), Pavel – Leucuța (Gâlcă), Issa, Pirtea – Oprea (Ousmane).

  Arbitri: Cătălin Botaș – Călin Cimpoieru, Cristian Drăguț (Timișoara)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.