Încurajare la mișcare, pentru Florin Mureșan

  de Special Arad | 1 august 2021, 10:03 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. “În ultima zi a lunii iulie s-a desfășurat crosul umanitar dedicat lui Florin Mureșan, în cadrul campaniei “Încurajare la mișcare”.

  Florin, membru al lotului național de Karate Tradițional, multiplu campion național, european și mondial, inspector în cadrul structurii S.A.S.S., din cadrul Penitenciarului Arad, a reprezentat România la competițiile sportive cu onoare și mândrie, palmaresul său fiind unul impresionant.

  Anul trecut a suferit un accident în urma căruia a rămas imobilizat, iar acum are nevoie de noi.

  Pentru Florin am alergat alături de arădeni și colegi din celelalte instituții ale M.A.I., fiind adunați bani care să-i fie donați, în vederea achitării tratamentului medical foarte costisitor.

  Am arătat, încă o dată, că #ÎmpreunăSuntemMAIputernici.

  Lui Florin Mureșan îi transmitem gânduri bune și însănătoșire grabnică!”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.