miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incredibil! Maicon, dat afară din naționala Braziliei pentru că i-a introdus un ardei iute în fund colegului său

  de Special Arad | 8 septembrie 2014, 2:45 PM | Sport

  0

  Fundașul naționalei Braziliei, Maicon, fost coleg la Inter cu Cristian Chivu, a făcut o glumă de prost gust şi a fost exclus din naţională, anunţă presa din Brazilia. După jocul amical dintre Brazilia şi Columbia, fundaşul Romei s-a dus în club cu Elias şi Oscar, iar după ce primul a consumat alcool pînă nu a mai ştiut de el, a urinat în club, Maicon l-a ajutat să ajungă în camera de hotel.

  Enervat că i-a stricat seara, fundaşul a decis să-i facă o farsă pe care să n-o uite niciodată. Oscar nu a vrut să participe cînd a aflat la ce s-a gîndit Maicon, iar acesta a decis să ducă la bun sfîrşit singur răzbunarea, scrie gsp.ro. Acolo, fostul fundaș al lui Inter, i-a introdus lui Elias în anus un ardei iute şi apoi a turnat lapte. În dimineaţa imediat următoare, cînd s-a trezit, mijlocaşul lui Corinthians nu îşi amintea nimic din ce s-a întîmplat şi l-a rugat pe Maicon să-i povestească, iar ceea ce i-a povestit apărătorul l-a oripilat!

  Ce i-a spus fundaşul Romei? Că, la un moment dat, Elias a dispărut din club şi a fost găsit în toaletă, după ce fusese violat de 4 bărbaţi. În primă fază, Elias n-a crezut, dar a simţit nişte arsuri. Speriat, fotbalistul de 29 de ani s-a dus la medicul naţionalei, l-a chemat pe selecţionerul Dunga şi le-a povestit ce i s-a întîmplat, scrie gsp.ro.

  La cîteva minute, Dunga l-a chemat pe Maicon pentru a face portretul robot al agresorilor. Cînd şi-a dat seama de proporţiile glumei, fundaşul brazilian a povestit ce se întîmplase, de fapt.

  Ca urmare a acestei glume, selecţionerul Braziliei, Dunga, a luat hotărîrea să nu-l mai cheme vreodată pe Maicon la echipa naţională. Deşi au încercat să păstreze secretul asupra întîmplării, colegii din naţională au aflat şi Elias a devenit ţinta glumelor. Medicii naţionalei au cerut ca fotbalistul lui Corinthians să consulte un psiholog, anunţă oledobrasil.com.br.

  Brazil practice

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.