vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incredibil! I-a dat fiicei sale cocaină pentru a se distra la majorat…

  de - | 9 septembrie 2015, 6:31 PM | Internaţional

  0

  O mamă din Marea Britanie, Nicola Austen, a ajuns la închisoare după ce i-a cumpărat fiicei sale aflate în pragul majoratului 12 pliculeţe de cocaină, pentru „a se asigura că se distrează‟ cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani.

  Femeia în vârstă de 37 de ani, Nicola Austen, a recunoscut că plănuia să ia ele 5,65 grame de cocaină împreună cu fiica ei, studentă şi mama unui copil, în timpul petrecerii, dar „cadoul‟ a fost descoperit de poliţie înainte să îşi ducă planul la bun sfârşit.  Austen, mama a trei copii, a mai fost condamnată în trecut de alte şase ori, o dată pentru posesie de amfetamină, un alt drog interzis prin lege. Femeia a apărut la tribunal cu lucruri deja împachetate, aşteptându-se să fie condamnată, dar a primit, în schimb, nouă luni cu suspendare şi 250 de ore de muncă neplătită în folosul comunităţii.  „E foarte ruşinată de ce a făcut şi îi pare foarte rău‟, a declarat avocatul femeii, Danny Moore, potrivit „Daily Mail‟.

  Citeste mai mult: adev.ro/nuf2qj

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.