marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Inconștiență sau teribilism? Raliu nocturn în Podgoria, vitezomanul GYC(ă) și-a luat mașină… (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 21 ianuarie 2021, 8:07 AM | Știri Arad | Strada

  7

  De multe ori ne întrebăm oare ce este în mintea celor care circulă, mai ales noaptea, cu viteze amețitoare pe bulevardul din centrul Aradului, dar nu numai pe acolo. Vedem destul de des acele „liniuțe” de la Teatru la Primărie, sau uneori de la Podgoria spre centru, acele provocări cu motoarele turate la semafor, dar tot nu reușim să intrăm în filmul lor și să ne dăm seama de ce fac asta…

  Aradul are mai mulți astfel de amatori de senzații tari, iar unul dintre ei este acest „GYC(ă)”, care după ce și-a luat mașină mică s-a crezut prin fața Catedralei de la Podgoria precum într-un joc video și a început să facă slalom printre ceilalți participanți la trafic punând în pericol siguranța acestora și chiar a pietonilor.

  Am putea spune că e inconștiență, dar sunt multe semnale că acești amatori de senzații tari o fac foarte conștient, din cel mai pur teribilism.

  Prea multe nu avem de adăugat decât să vă lăsăm să urmăriți imaginile de mai jos și să sperăm că poate fi detectat pe camerele video amplasate în zonă… „Avea număr de Arad. Nu mai știu cifra, dar la litere scria GYC. Sper să-l prindă polița”, ne spune cel care ne-a trimis acest video.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. nu mi-e rusine nici cu masina de institutie (Duster albastru cu girofar albastru) JWR parca numarul, pe rosu fara semnal acustic, iar cu acel girofar aprins doar pana ajuns la semaforul de la Hotel Ardealul dinspre Str, Eminescu, ei bine in graba pe rosu pana la Primarie, putin si pieton din fata mea facea cunostinta cu capota Dusterului de serviciu, mai apoi masinile care veneau dinspre RedBull la fel au evitat ciocnirea.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.