sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Inconștiență pe drumul Arad-Șiria

  de Andrada Bobiș | 26 februarie 2022, 5:23 PM | Știri Arad

  1

  Inconștiență pe drumul Arad-Șiria sâmbătă după-masa, când șoferul unei autoutilitare și-a încărcat remorca mai mult decât ar fi fost legal.

  Din păcate, dacă stai și te întrebi cine este de vină în cazul acesta, răspunsul este unul trist: doar șoferii sunt cei vinovați că sunt iresponsabili și nu se gândesc la pericolul la care îi expun pe toți cei din trafic. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi pus o frână puternică.

  Majoritatea merg pe ideea „las’ că la noi se poate”. 

  Polițiștii nu au ce să facă, din moment ce sunt puțini la număr și nu pot acoperi munca pe care o depun zilnic și la care abia mai fac față din cauza numărului mic de oameni și volumului mare de lucru.

  Deși un echipaj de poliție de la rutieră chiar se afla la Șiria, șoferul autoutilitarei a scăpat nesancționat de data aceasta. El a fost avertizat de șoferi că este poliție în localitate și a intrat pe o stradă secundară și astfel a evitat să dea „ochii” cu poliția.

  Este clar că șoferul era conștient de faptul că transporta în mod ilegal marfa.

  Nu dorim decât să atragem atenția că nu este importantă doar viața noastră ci și a celor din jurul nostru și în loc să transportăm obiecte ilegal și în mod periculos mai bine facem două drumuri și așa nu ne supăram nici pe polițiști că ne-ar amenda pentru transport ilegal de marfă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ” Polițiștii nu au ce să facă, din moment ce sunt puțini la număr și nu pot acoperi munca pe care o depun zilnic și la care abia mai fac față din cauza numărului mic de oameni și volumului mare de lucru.”

   Incredibil! In doi ani au dat 9853 de sancțiuni pt că sunt puțini nu? Adică 12 amenzi pe tot județul? Pe zi?

   Du-te doamnă și scrie pe Facebook!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.