vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incident șocant pe Aeroportul Otopeni. Un pasager și-a tăiat venele cu o lamă

  de - | 18 ianuarie 2024, 9:39 AM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Incident șocant, joi dimineață, pe Aeroportul Otopeni. Un pasager care sosise cu o cursă TAROM de la Bruxelles și-a tăiat venele cu o lamă pe care ar fi ascuns-o în gură pe parcursul călătoriei Polițiștii de frontieră au fost alertați să intervină.

  Conform aktual24.ro, la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical din aeroport pentru a acorda îngrijiri medicale pasagerului. Ceilalți călători au fost debarcati pe usa din spate a avionului, îmbarcați într-un autobuz și transferați către controlul de frontieră.

  Deocamdată, nu se cunosc motivele gestului bizar, însă din verificările efectuate de către autorități s-a constatat că bărbatul nu este urmărit general și nu face obiectul niciunui consemn operativ. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transferat la Spitalul Floreasca pentru evaluarea stării sale de sănătate.

  Se pare că bărbatul, cetățean român, era cunoscut cu probleme psihice și ar mai fi avut tentative de suicid în trecut, notează adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.