Început de an școlar nu tocmai fericit pentru patru elevi ai Colegiului „Moise Nicoară”. Acestora li s-a făcut rău chiar în timpul festivităților de deschidere, iar unul dintre ei a ajuns la spital

  de Andrei Fuliaș | 9 septembrie 2019, 3:32 PM | Știri Arad

  3

  A fost forfotă mare încă de la primele ore ale dimineții prin tot orașul, dar mai ales în curțile sau clădirile unităților de învățământ din Arad, acolo unde mii de elevi, părinți, cadre didactice și, evident, politicieni, s-au adunat pentru a celebra începutul noului an școlar.

  Forfotă a fost și la Colegiul Național „Moise Nicoară”, însă poate mai mare decât în alte școli. Iar asta nu doar datorită prezenței unor oameni cu funcții mari, precum președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, sau a fostului primar Gheorghe Falcă, ci datorită faptului că unor elevi li s-a făcut rău chiar în timpul ceremoniei de deschidere a noului an școlar. Este vorba despre un număr de patru elevi care, rând pe rând, au început să se simtă rău.

  Trei dintre aceștia au ajuns la cabinetul medical al unității școlare, acuzând stări de amețeală și/sau greață, în vreme ce al patrulea a ajuns pe mâinile medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad, după ce acesta a leșinat. Medicii ajunși la fața locului i-au acordat primul ajutor, însă ulterior a fost transportat totuși și la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad.

  Din informațiile noastre, este vorba despre un copil în vârstă de 12 ani, care momentan este bine. Medicii au decis să-l ducă la spital pentru mai multe investigații, dar în urma acestora s-a stabilit că micuțul este sănătos, leșinul fiind provocat cel mai probabil din cauza emoțiilor și a faptului că nu mâncase nimic până la momentul leșinului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.