marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Început de an școlar la Școala „Episcop Ioan Mețianu”

  de Special Arad | 11 septembrie 2023, 5:53 PM | Educaţie

  0

  Comunicat UAV. Zi plină de zâmbete și culoare la Școala „Episcop Ioan Mețianu” din Arad. A fost prima zi de școală pentru cei mai mici „studenți” ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

  Au fost alături de ei părinți și bunici, autorități locale, dascăli și profesori fiecare trăind emoția unui nou început alături de cei 80 de elevi ai școlii îndrumați de prof. Năsui Alina, prof. Pele Bianca, prof. Olariu Cristina Gabriela, și prof. Bolba Claudia Maria.

  Au participat la festivitate: rectorul UAV, Ramona Lile, Arhiepiscopul Aradului, Timotei Seviciu, consilierul cultural pr. Iustin Popovici, vicepreședintele CJA, Ionel Bulbuc, viceprimarul orașului, Lazăr Faur, inspectorul școlar de specialitate, Raluca Layer și decanul Facultății de Teologie „Ilarion Felea”, pr.prof.univ.dr. Ioja Cristinel.
  „Această școală este împlinirea unui vis pentru universitatea noastră. Am visat să creăm o școală în care educația să se fundamenteze pe valorile morale ale creștinismului. O școală creatoare de oameni excepționali. E Școala Episcop Ioan Mețianu.

  Am reușit să ne construim un brand pe piața educațională locală datorită oamenilor de excepție care muncesc aici zi de zi pentru ca cei mici să beneficieze de o educație la cele mai înalte standarde. Le mulțumesc tuturor pentru implicare, iar elevilor le dorim mult succes în anul școlar 2023-2024” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Citește și: Ramona Lile: „Proiect PNRR câștigat pentru Școala Episcop Ioan Mețianu”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.