joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Început de an dezastruos pentru o familie din Cuvin! Le-a luat foc casa

  de Special Arad | 1 ianuarie 2019, 1:33 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În timp ce alții abia își revin din starea de euforie de după noaptea de Revelion, un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad a trebuit să se deplaseze de urgență, în jurul orei 12:00, în localitatea Cuvin din județ pentru a interveni la stingerea unui incendiu.

  Este vorba de o casă aflată pe drumul principal al localității, care a luat foc. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului. Traficul este blocat, șoferii care au drum în zonă fiind îndemnați să folosească străzile adiacente.

  Update

  ISU Arad ne-a informat următoarele: „În jurul orei 12:00 a fost anunțat un incendiu la o casa particulară în satul Cuvin din Comuna Ghioroc. S-au deplasat din cadrul Detașamentului de pompieri Arad două Autospeciale de Stingere cu Apă și Spuma și o Ambulanță SMURD, în coopearare cu SVSU Ghioroc și SVSU Covăsânț. La momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la întregul imobil, s-a limitat propagarea acestuia și se continuă acțiunea de stingere”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.