vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Începând de astăzi, amenzile pentru nerespectarea ordonanțelor militare au fost majorate simțitor. Anumite bunuri pot fi confiscate

  de - | 3 aprilie 2020, 9:56 AM | Coronavirus | Naţional

  2

  Ordonanţa de urgenţă care prevede amenzi mai mari pentru persoanele care nu respectă regimul stării de asediu şi regimul stării de urgenţă a intrat în vigoare de vineri, de la ora 00:00, potrivit Digi 24.

  Amenzile pentru persoanele fizice care nu respectă ordonanţele militare au crescut şi au următoarele valori: minim 2.000 lei şi maxim 20.000 lei, faţă de minim 100 şi maxim 5.000 de lei, cât erau până acum.

  Amenda minimă pentru persoanele juridice care nu respectă ordonanţele militare a crescut de la 1.000 de lei, cât era până acum, la 10.000 de lei. Maximul amenzii pentru persoane juridice rămâne stabilit la 70.000 de lei, relatează Agerpres.

  În plus, au fost introduse şi sancţiuni complementare pentru cei care nu respectă prevederile legale, cum ar fi confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenție.

  De altfel, avem și confirmarea unor cititori că și la nivelul Aradului au fost demarate controale „la sânge”.

  Citește mai multe și vezi ce alte sancțiuni complementare au fost introduse apăsând un singur click aici: Digi 24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din amenzile astea exorbitante , Johanis si guvernul sau are bani de dat la doctori sa nu ii prindă si ucida COVID-19.

   Mare noroc ca mintile luminoase au prognozat ca virusul chinezesc ?? , pleacă prin 15 mai.

   Atentie ! Se întoarce la toamnă!
   Poate pana atunci guvernul mandolina cumpără echipamente .

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.