miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Încep înscrierile la Centrul Județean de Excelență Arad

  de Special Arad | 8 septembrie 2023, 11:18 AM | Educaţie

  0

  Comunicat.

  În perioada 11.09.2023-22.09.2023, Centrul Județean de Excelență Arad organizează sesiunea de înscrieri a elevilor pentru anul școlar 2023-2024.

  Înscrierea elevilor se poate face de către părinte sau de către reprezentantul legal, conform calendarului. Elevii care au participat la activitățile de pregătire în anul școlar anterior se pot reînscrie prin completarea unei cereri de reînscriere și a link-ului https://forms.gle/YFcBi52RStk5dTE29

  Elevii care se înscriu pentru prima dată alături de completarea link-ului  https://forms.gle/JfowyFtXNtVtf3o5A și a cererii de înscriere au nevoie și de recomandarea din partea cadrului didactic și de copia de pe certificatul de naștere sau buletin.

  Centrul pregătește gratuit elevii capabili de performanță școlară, iar în oferta educațională a acesteia pentru noul an școlar se regăsesc nu mai puțin de 17 discipline de studiu: limba și literatura română, limba engleză, limba germană maternă, limba maghiară maternă, limba slovacă maternă, matematică, informatică, fizică, geografie, istorie, anatomie, discipline economice, turism, protecția mediului, muzică instrumentală (pian), arte plastice și electronică și automatizări.

  În anul școlar anterior în cadrul Centrului au fost pregătiți peste 600 de elevi. Aceștia au participat la de 70 de olimpiade și concursuri școlare desfășurate la nivel județean, național și internațional, unde au obținut nu mai puțin de 402 premii și calificări.

  Informații suplimentare despre etapa de înscriere pot fi găsite pe site-ul https://cjexar.ro/,  pe paginile de facebook și de instagram ale Centrului Județean de Excelență Arad și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Arad (secțiunea forum public).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.