Încep exproprierile pentru modernizarea drumului județean Sânmartin – Olari – Caporal Alexa

  de Special Arad | 14 decembrie 2021, 6:17 PM | Administraţie | Olari | Şimand | Știri Arad

  0

  Consiliul Județean Arad anunță că a început demersurile pentru modernizarea DJ 709F, Sânmartin-Olari-Caporal Alexa, în lungime de 23,540 km. Pentru realizarea investiției vor fi expropriate 160 de terenuri proprietate privată, dintre care 19 sunt pe raza comunei Șimand, 5 pe raza orașului Chișineu-Criș, 103 pe raza comunei Olari și 33 pe raza orașului Sântana.

  Prin votul consilierilor județeni, președintele CJA, Iustin Cionca, a fost mandatat să semneze notificările și să emită dispoziția de expropriere. Valoarea totală a despăgubirilor a fost stabilită la valoarea de 81.806 lei.

  Notificarea intenției de expropriere a terenurilor, precum și lista lor vor fi transmise prin poștă către proprietari.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.