Incendiu violent la Pecica. A ars o casă și o anexă, iar pompierii s-au luptat 3 ore cu focul

  de Special Arad | 8 septembrie 2020, 9:21 AM | Pecica | Știri Arad

  0

  (foto: Pompierii Orașului Pecica)

  În această dimineață, în jurul orei 03.30, două autospeciale de stingere si 8 pompieri ai Detașamentului Arad cu sprijinul SVSU Pecica, 2 autospeciale si 10 voluntari, au intervenit în zonă localității Pecica (cătun Sântoma) pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă și anexă.

  În momentul sosirii celor 4 echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, focul fiind favorizat de observarea cu întârziere a acestuia.

  S-a intervenit peste 3 ore pentru stingerea incendiului. Din fericire nu au existat victime, familia ce locuia în casă a reușit să părăsească locuința. În incendiu au ars toate bunurile din locuință, această fiind distrusă în proporție de 80%.

  Intervenția s-a desfășurat cu dificultate din cauza accesului foarte greu până la locuința aflată în câmp și lipsa surselor de apă. Cauza probabilă a incendiului ” scurt circuit”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.