Incendiu violent la o magazie a unui bloc din Sebiș

  de Special Arad | 23 februarie 2019, 7:43 PM | Sebiş | Știri Arad

  0

  În urmă cu aproximativ trei ore, Detașamentul de Pompieri Sebiș a fost aleratat pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o magazie situată la parterul unui bloc.
  S-a deplasat o autospecială de stingere, un ofiter și cinci subofițeri, dar din cauza complexității intervenției a fost solicitată și autospecială de capacitate mărită a subunității.
  În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat cu posibilitatea extinderii la apartamentele din bloc. A fost luată măsura evacuării tuturor locatarilor din scara blocului. Incendiul a fost localizat ai limitat fără a se extinde la alte apartamente și stins după două ore de intervenție.

  În magazie erau depozitate cauciucuri, uleiuri auto, piese, stingatoare auto și alte bunuri ușor inflamabile.
  Cauza probabilă a incendiului, scurt circuit electric.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.