Incendiu violent la o casă din Vladimirescu, din cauza coșului de evacuare a fumului

  de Special Arad | 29 January 2022, 10:53 AM | Știri Arad

  0

  Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în această noapte în jurul orei 02.00, în localitatea Vladimirescu pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la acoperișul unei locuințe.

  În momentul sosirii la locul intervenției incendiul se manifesta generalizat și violent la acoperiș, favorizat de observarea cu întârziere din cauză că propritarul nu era acasă,cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție.

  După aproximativ o oră de intervenție, incendiul a fost limitat și nu s-a propagat la întreaga casă, fiind stins după aproape 3 ore.

  A ars acoperișul în totalitate, fiind degradat tavanul casei acesta fiind din rigips.

  Nu au fost înregistrate victime.

  Cauza probabilă a incendiului „coș de evacuare a fumul neizolat și amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.