marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu la Sebiș. Pompierii s-au luptat două ore cu flăcările

  de Special Arad | 20 august 2023, 9:57 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Duminică după-amiază, în jurul orei 18:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din orașul Sebiș.

  De îndată, la locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi, cu un total de 14 salvatori.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unei anexe gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, propagat la acoperișul unei casei din vecinătate, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

  Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, în aproximativ două ore.

  Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.