Sergiu Bîlcea: „Au fost aprobate exproprierile pentru calea ferată Arad – Timișoara – Caransebeș”

  de - | 18 August 2022, 2:54 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a anunțat că în ședința de Guvern s-au luat decizii importante pentru una dintre investițiile cu mare impact pentru județul nostru.

  Se fac pași înainte pentru modernizarea liniei feroviare Arad – Timişoara – Caransebeş. Este un proiect mare, care prevede un nou pod peste Mureș și scoaterea unei părți a traficului feroviar din municipiul Arad și un nou pasaj peste calea ferată, la ieșirea spre Vladimirescu. În ședința de Guvern a fost aprobată declanșarea procedurilor de expropriere necesare în vederea investiției, inclusiv în județul Arad, în localitățile Vinga, Şagu, Arad şi Vladimirescu. Alături de drumul expres Arad – Oradea și centura de sud-est, este unul dintre proiectele majore de investiție care vor schimba radical condițiile de trafic în orașul nostru, cu un impact major asupra calității vieții!”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.