Incendiu puternic la o casă din Gai! Se intervine cu toată tehnica detașamentului de pompieri Arad | Video

  de Special Arad | 5 aprilie 2020, 6:58 PM | Știri Arad

  0

  Captură video(foto: Facebook Ioan Hamza)

  În umră cu aproximativ jumătate de oră un apel la 112 anunța un incendiu la o casă particulară din Arad, situată pe strada Fagului. La incendiu s-au deplasat mai multe unități ale pompierilor (A5002, A9000, Descarcerarea usoara,A5003, S42) cu 16 Subofițeri, Grupa Operativă a ISU Arad cât și un echipaj medical SAJ tip B.

  Din informatiile pe care le avem, nu sunt victime. Incendiul se manifestă violent și generalizat la întreaga construcție de aproximativ 300 mp cu posibilitatea de propagare la alte 4 case . Se intervine cu toată tehnica detașamentului de pompieri Arad

  UPDATE:

  Trei case în pericol iminent, dar salvate.
  Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 4 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, o autospecială descarcerare, trei ofițeri, 20 subofițeri pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă, în municipiul Arad.

  La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, violent, propagat la acoperișul unui alt imobil și cu posibilitatea de extindere la alte două.

  După o luptă de aproximativ 4 ore, incendiul a fost stins. În incendiul a ars o casă, compusă din mai multe camere si anexe si s-a deteriorat o porțiune a acoperișului din casa învecinată care era lipită de prima.

  Cauza probabilă a incendiului “jar sau scântei de la un coș de fum care prezenta deteriorări”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.