Update Incendiu puternic la o anexă a unei stații PECO dezafecate din Vinga. Un bărbat e rănit

  de Special Arad | 3 December 2019, 9:22 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: ISU Arad)

  Anexele stației de alimentare carburant din localitatea Vinga au luat foc în această dimineață. Deocadată nu se unoaște cauza incendiului. Din primele informații se pare că este vorba despre o stație PECO dezafectată.

  Intervine Detașamentul Arad cu trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, două autospeciale de muncă operativă cu 4 ofițeri și 15 subofiteri. În sprijin a pornit și SVSU Vinga, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Vasile Goldiș” Arad.

  UPDATE

  Un bărbat, angajat al firmei care funcționa în anexa benzinăriei dezafectate a suferit arsuri pe mâna dreaptă și parțial la nivelul feței.

  Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportat la UPU.

  Cauza probabila a incendiului: „Din cauza întreruperii energiei electrice, sistemul de încălzire a cazanului a fost suprasolicitat producând incendiul care a fost favorizat de prezența în același încăpere a materialelor combustibile, cauciuc, lemn, mase plastice”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.