joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu într-un apartament din municipiul Arad. O femeie de 94 de ani a fost evacuată de vecini

  de Special Arad | 8 aprilie 2023, 9:30 PM | Știri Arad

  0

  Arhivă

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad anunță că în aceste clipe pompierii intervin la un incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Arad, strada Prieteniei. Se acționeazăcu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi.

  Proprietara apartamentului, o femeie de 94 de ani, a fost evacuată de către vecini. Aceasta este stabilă, conștientă și cooperantă.

  Pompierii au stabilit faptul că cel mai probabil cauza izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuitul electric, „în speță, un cablu cu defecțiuni, care a condus la producerea incediului”.

  Incendiul a fost lichidat în limitele găsite în mai puțin de 20 de minute
  Pompierii arădeni au intervenit, însă, și pentru evacuarea a două persoane din apartamentele învecinate în timp ce proprietara apartamentului a fost transportată la spital, de către echipajul medical SAJ, pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.