miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Incendiu la un restaurant fast food din municipiul Arad. A ars bucătăria, o parte din acoperiș și nu s-au înregistrat victime (Foto)

  de Special Arad | 14 august 2022, 9:52 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: ISU Arad)

  Inspectoratul pentru Situații de urgență anunță că în acest moment a izbucnit un incendiu la un Fast Food în municipiul Arad, pe calea Victoriei.

  La intervenție participă Detașamentul Arad cu AT5003 Iveco, AT5002 Iveco, descarcerarea ușoară și Smurd Vladimirescu cu 13 subofițeri si 4 soldați.

  Intervenția este în dinamică.

  UPDATE – Ora 10:10

  La ajungerea forțelor, incediul se manifesta la bucătăria clădirii, pe o suprafață de aproximativ 50 de mp, cu posibilitate de extindere la imobilele situate in proximitate.

  Incediul a fost localizat prompt în limitele găsite, în aproximativ 15 minute de la sosirea echipajelor.

  Din fericire, nu s-au înregistrat victime. În acest moment se acționează pentru stingere.

  UPDATE 2 – Ora 13:00

  Comunicat ISU: Profesionalismul pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite. A ars bucătăria restaurantului și o parte din acoperișul clădirii pe o suprafață de 50 mp. Au fost salvate restul încăperilor cât și imobilele din vecinătate. Cauza probabilă de producere a incendiului: un aparat de gătit lăsat nesupravegheat”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.