Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad, provocat de un pacient

  de Special Arad | 5 September 2021, 9:44 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: SMURD)

  Pompierii arădeni au fost alertați la ora 04:24 la un incendiu provocat de un pacient într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad.

  La intervenție s-au deplasat două autospeciale de stingere, descarcerarea ușoară, un echipaj de terapie intensivă mobilă (SMURD TIM Arad) și echipaje SMURD de prim ajutor din Vladimirescu și Curtici, cu un total de 18 subofițeri și trei ofițeri.

  În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului, cu degajarea mare de fum și posibilitatea de extindere. O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat. Pompierii Detașamentului Arad au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale.

  Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate, din care șase au fost transportate la UPU Arad (3 pacienți și 3 cadre medicale), toți în stare relativ bună, cu o ușoară intoxacație cu fum.

  Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 minute, la ora 04:48, fără a se extinde.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.