Update Incendiu la Semlac. O fostă puierniță a ars puternic

  de Special Arad | 26 iulie 2022, 10:14 PM | Semlac | Știri Arad

  0

  O fostă puierniță, aflată la marginea comunei Semlac, în apropierea râului Mureș, este cuprinsă de flăcări. Potrivit informațiilor noastre, în momentul redactării acestei știri, pompierii nu au ajuns încă la fața locului.

  Update. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” a județului Arad ne-a informat că incendiul a pornit de la vegetație și a afectat un grajd dezafectat. A ars acoperișul acestuia.

  Pompierii au stins incendiul în 5 ore.


  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.