Incendiu la Secţia ATI a Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. 12 persoane au fost evacuate, dintre care cinci copii

  de - | 22 iunie 2021, 7:49 PM | Naţional

  0

  Un incediu a izbucnit, marţi, la Secţia ATI a Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

  Circulaţia a fost întreruptă pe strada unde se află Spitalul de copii din Iaşi. Sunt mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD în curtea spitalului. În zonă s-au adunat zeci de ieşeni.

  „La acest moment incendiul este localizat, astfel că a fost eliminat pericolul extinderii la vecinătăţi”, a transmis IGSU, citat de News.ro.

  Incendiul nu s-a soldat cu victime.

  Ministerul Sănătăţii a precizat că 12 persoane au fost evacuate și anume cinci sunt copii, trei sunt părinţi, iar patru sunt personal medical.

  Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” are 650 de paturi, iar aici vin cele mai grave cazuri din toată Moldova.

  Sursa: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.