Chestionar online cu privire la activitatea Tribunalului Arad

  de Special Arad | 11 May 2022, 1:58 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  „Întrucât părerea participanţilor la actul de justiţie este importantă pentru noi, Tribunalul Arad, cu sprijinul Curţii de Apel Timişoara, a lansat un chestionar online privind percepţia participanţilor la actul de justiţie asupra activităţii Tribunalului Arad şi a judecătoriilor din circumscripţia teritorială a acestuia.

  Prin intermediul acestui chestionar, participanţii la actul de justiţie au posibilitatea de a ne transmite online punctul de vedere cu privire la activitatea desfăşurată în cadrul instanţelor din judeţul Arad.

  Chestionarul este disponibil pe site-ul Tribunalului Arad, tribunalularad.ro (AICI) şi pe portalul instanţelor de judecată, portal.just.ro , Tribunalul Arad, la secţiunea „Informaţii de interes public”.

  Chestionarul elaborat de Curtea de Apel Timişoara şi Tribunalul Arad este anonim, completarea acestuia durează doar câteva minute, iar rezultatele vor fi utilizate pentru a îmbunătăţi activitatea instanţelor şi pentru a creşte calitatea actului de justiţie la nivelul instanţelor arădene.

  Aşteptăm cu interes opiniile şi sugestiile participanţilor la actul de justiţie asupra activităţii desfăşurată de instanţele arădene”, transmite Tribunalul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.