sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu la Policlinica Turcin! Clădirea ar fi fost lovită de trăsnet

  de Andreea Daniela B. | 1 septembrie 2022, 12:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  (foto: ISU Arad)

  În urmă cu câteva minute, la numărul de urgență 112 a fost anunțat un incendiu. Acesta se manifestă la acoperișul policlinicii Turcin din municipiul Arad.

  Intervine Detașamentul de pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, descarcerarea ușoară, S42 și Smurd Tim. Din fericire nu sunt victime, personalul reușind să se autoevacueze la timp.

  Update

  La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la imobilele învecinate cât și la restul clădirii.

  Nu sunt înregistrate victime,toate persoanele din clădire s-au autoevacuat înainte ca forțele de intervenție să ajungă.

  În acest moment incendiul este localizat, nu mai exista posibilitate de propagare. Se acționează pentru stingere.

  Update 2

  Astăzi, 01.09.a.c, în jurul orei 12:30, pompierii arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei unități medicale private, din municipiul Arad.

  De îndată, din cadrul Detașamentului de pompieri Arad au fost dislocate următoarele forțe și mijloace: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul pentru descarcerare, autoscara S42 și două ambulanțe SMURD, încadrate cu 21 de salvatori.

  La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul acoperișului clădirii, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la restul clădirii cât și la imobilele învecinate.

  La ora anunțării incendiului, în clădire se aflau două persoane (angajați ai unității medicale), care s-au autoevacuat în condiții de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție. Niciunul nu a solicitat asistență medicală.

  Menționăm faptul că policlinica nu este deocamdată deschisă publicului, această urmând să fie inaugurată în următoarea perioadă.

  Datorită promptitudinii și a profesionalismul pompierilor arădeni, incediul a fost localizat și lichidat în limitele găsite în mai puțin de o oră, salvând astfel clădirea și bunurile aflate în interior.
  A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 250 mp.

  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: trăsnet/ fulger

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • …. Poate cu lipsa unui paratonier bun („paratrăznet”) ? 🤔
    Dacă tot s-au cheltuit atâția bani pe o clădire nouă, de ce să mai „aruncăm” niște bani și pe așa ceva…?!
    „Că, doar mie n-o să mi se-ntâmple, ci, doar altora…!” – cam așa cum visează majoritatea românilor, înainte de a păți ceva grav.

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.