sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu la o fabrică din Secusigiu! Arde o suprafață de aproximativ 150 de mp

  de Special Arad | 24 noiembrie 2022, 1:11 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva minute, un incendiu a izbucnit în hala de producție a unei fabrici de peleți din localitatea Secusigiu. Concret, ard paiele din care urmează a fi fabricați peleții.

  Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD iar în sprijin, SVSU Secusigiu cu o autospecială de stingere.

  Incendiul se manifestă în interiorul halei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, fără flacără doar cu degajări de fum.

  Update, ISU Arad:

  Astăzi, 24 noiembrie 2022, în jurul orei 12:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în hala de producție a unei fabrici de peleți din localitatea Secusigiu.

  Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu: două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, încadrate cu 9 subofițeri. În sprijinul echipajelor a intervenit și SVSU Secusigiu cu o autospecială de stingere.

  La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul halei, la paiele utilizate în procesul de fabricare a peleților, fără flacără doar cu degajări de fum pe o suprafață de aproximativ 150 de mp.

  Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, salvând astfel hala de producție și utilajele aflate în interior. În urma flăcărilor au ars aproximativ 20 de mp de paie iar pereții halei au fost degradați.

  Din fericire nu s-au înregistrat victime, în hală neaflându-se persoane la momentul producerii incendiului.

  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.