vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu la o fabrică de peleți din Gai. Cauza este necunoscută

  de Special Arad | 29 ianuarie 2023, 10:54 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  În aceste momente pompierii intervin în cartierul Gai unde a fost anunțat un incendiu la o hală de productie de peleți, pe Str.Pacurarilor,nr.36. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare la înălțimi și un echipaj SMURD. Incendiu se manifestă în interiorul halei pe o suprafață de aproximativ 20  de mp. Intervenția este în dinamică.

  Vom reveni cu amănunte

  UPDATE ISU Arad: „În această seară, în jurul orei 22:45, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare la înălțimi și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în interiorul unei hale de producție a unei fabrici de peleți, din municipiul Arad, strada Păcurarilor. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la mase plastice aflate în interiorul halei, pe o suprafață de aproximativ 20mp. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, în limitele găsite, în aproximativ 15 de minute. Nu s-a impus evacuarea persoanelor, întrucât în hală nu se afla nicio persoană. Nu au fost înregistrate victime. În aceste momente se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.