Incendiu la o casă din Cartierul Verde! Un scurtcircuit a fost cauza flăcărilor

  de Special Arad | 30 October 2019, 1:06 PM | Știri Arad

  0

  (foto: captură video ISU Arad)

  În urmă cu aproximativ jumătate de oră, un apel la 112 anunța că o casă situată în Cartierul Verde la ieșire din Arad către Oradea a fost cuprinsă de flăcări. Astfel pompierii Detașamentului Arad au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțimi, împreună cu un  echipaj SMURD . Momentan nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

  Incendiul este localizat și limitat, se acționează în continuare pentru căutarea focarelor ascunse.

  Revenim cu amănunte

  UPDATE: 

  Comunicat ISU: „Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două echipaje de stingere, un echipaj de salvare și lucru la înălțimi, un echipaj SMURD cu sprijinul SVSU Livada cu un echipaj, pentru stingerea unui incendiu la o locuință în afara municipiului Arad. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe aproximativ 150 mp cu posibilități de extindere la întreg complexul de locuințe. Locuințele în acel complex sunt lipite una de alta cu acoperiș la același nivel fata pereți despărțitori din zidărie. S-a intervenit aproximativ pentru limitarea extinderii incendiului și după aproximativ 45 de minute de intervenție s-a reușit localizarea acestuia fiind salvat 90% din complexul de case. A ars acoperișul unei locuințe și s-a degradat parțial la alte două. Cauza incendiului: scurt circuit electric la un ventilator aflat în tavanul din baie.”

  :

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.