luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi. Mai mulți pacienți au fost evacuați, iar un angajat a ajuns la spital

  de Special Arad | 11 aprilie 2018, 8:34 AM | Naţional

  0

  Un incendiu a izbucnit, miercuri, la etajul 6 al Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi, un angajat al unităţii spitaliceşti fiind transportat la spital după ce s-a intoxicat cu fum, iar 18 pacienţi au fost evacuaţi, potrivit IGSU. După şase ore de intervenţie, incendiul a fost stins.

  Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat că, în jurul ore 00.30, a fost anunţat un incendiu la etajul 6 al Institutului de Boli Cardiovasculare din municipiul Iaşi.

  Un angajat al spitalului, care a fost surprins într-o încăpere şi s-a intoxicat cu fum, a fost transportat la spital.

  18 pacienţi, de la etajele 4 şi 5, au fost evacuaţi în siguranţă.

  Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea flăcărilor cu opt autospeciale de stingere şi o autoscară de intervenţie la înălţime, intervenţia fiind îngreunată din cauza cantităţilor mari de substanţe combustibile aflate în zona de ardere.

  După şase ore de intervenţie, incendiul a fost stins. La ora transmiterii ştirii, militarii verifică daca există focare ascunse. Suprafaţa afectată este de aproximativ 500 metri pătraţi.

  Cauza probabila a incendiului va fi stabilită ulterior, mai precizează IGSU.

  sursa: Mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.