duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu la Horia! Un cuptor de uscare a luat foc

  de Andreea Daniela B. | 29 decembrie 2022, 2:24 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva minute a izbucbit un incendiu la un cuptor de uscare a materialului lemnos aflat în incinta unei hale de producție din localitatea Horia.

  Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

  Din fericire nu sunt înregistrate victime, iar pompierii acționează pentru stingerea incendiului.

  Update, ISU Arad

  În această după-amiază, în jurul orei 14:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, autoscara S42 și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un cuptor de uscare a materialului lemnos, aflat în incinta unei hale de producție din localitatea Horia.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără și degajări de fum la nivelul cuptorului, cu posibilitate de extindere la alte utilaje aflate în hală.

  Intervenția promptă a echipajelor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, în aproximativ 30 de minute.
  În urma incendiului au ars 2 metri cubi de material lemnos și a fost afectat cuptorul.

  Persoanele aflate în interiorul halei s-au autoevacuat în condiții de siguranță înainte ca forțele de intervenție să ajungă.
  Nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale.

  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic, produs în urma suprasolicitării utilajului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.