marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu într-o pădure din județ! Pompierii încearcă să stingă flăcările încă de aseară

  de Andreea Daniela B. | 25 iulie 2022, 6:09 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: ISU Arad)

  Încă un incendiu are loc chiar în aceste momente. Din nefericire, forțe ale Detașamentului Arad, Ineu și a Secției Bârzava au fost chemate într-o misiune de stingere a unui incendiu care are loc în pădure.

  „Se acționează în zona Tauț – Minisu de Sus pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la litiera pădurii. La intervenție sunt două autospeciale de stingere, patru autospeciale de teren și 25 de pompieri”, transmit pompierii.

  UPDATE

  Aseară, în jurul orei 22:00, forțele de intervenție au fost retrase din zona împădurită în subunități. A rămas un echipaj de intervenție pentru protecția localității Minișu de sus.

  Incendiul se manifestă cu mai multe focare la pășune împădurită și pădure pe o suprafață de aproximativ 50 ha, la nivelul litierei.

  Operațiunile de intervenție vor continua astăzi, transmite ISU Arad.

  incendiu padure ISU ARAD 2
  incendiu padure ISU ARAD 1
  incendiu padure ISU ARAD 3

  Foto: ISU Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.