Update Incendiu în zona Intim. A ars un transformator electric. ENEL lucrează la înlocuirea lui | Foto

  de Special Arad | 4 iunie 2019, 8:48 PM | Știri Arad

  0

  Un echipaj de pompieri al Detașamentului ISU Arad cu șase subofițeri și o Autospecială de 5000 litri s-a deplasat de urgență pe strada Andrenyi Karoly (zona Intim) din municipiu pentru stingerea unui incendiu.

  Se pare că a luat foc un transformator electric.

  UPDATE

  Comunicat ENEL: Ca urmare a unui incendiu survenit la un transformator în zona Intim a municipiului Arad, în seara zilei de marți, 4 iunie, a fost afectată alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zona respectivă. Realimentarea clienților în rețeaua de joasă tensiune a fost posibilă prin instalarea unui grup electrogen, iar în rețeaua de medie tensiune din alte posturi disponibile.

  Astăzi, 5 iunie, E-Distribuție Banat a demarat lucrările necesare de înlocuire a transformatorului afectat, urmând ca alimentarea tuturor clienților să revină la normal în cel mai scurt timp posibil.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.