Distracție până în zorii zilei, la Ghioroc! Vezi cine va mixa în cea mai lungă noapte de la Ghioroc Summer Fest

  de Special Arad | 21 July 2022, 3:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Temperaturile ridicate și vacanța de vară înseamnă automat distracție. Chiar de aceea, în curând va avea loc o petrecere de noapte la Ghioroc.

  Se anunță cea mai lungă noapte din cadrul Ghioroc Summer Fest! Va fi noaptea în care muzica electro și house va electriza atmosfera de pe plaja lacului. Accesul este liber la distracție. Ia-ți prietenii cu tine și hai pe plajă!

  DJ Sava, Toby Romeo, Manuel Riva, Marius Onuc, Alexandru Ungur și Mike Kross vor mixa în noaptea de 23 iulie până în zorii zilei.

  Vor pregăti atmosfera pe tot parcursul zilei de sâmbătă echipa de la Decathlon împreună cu studenții UAV. Sunt gata să vă ofere o mulțime de premii. Totul e să acceptați provocările de pe apă și uscat.

  Evenimentul este susținut de Primăria Ghioroc, CJA, UAV Arad, LSUAV„.

  foto dj

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.