joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu în Vlaicu! Focul arde la o garsonieră de pe strada Predeal

  de Special Arad | 12 iunie 2022, 10:50 PM | Știri Arad

  0

  Un incendiu a izbucnit la o garsonieră din cartierul Vlaicu pe strada Predeal. Intervine un echipaj AT5003 Iveco, S42, cu descarcerare ușoară și un echipaj SMURD Vladimirescu cu 13 subofițeri.

  Se intervine pentru stingerea incendiului si evacuarea locatarilor.

  Revenim cu amănunte

  Update ISU : In data de 12.06.2022,in jurul orei 22:22,dispeceratul ISU Arad a primit un apel de urgență cu privire la un incendiu ce se manifestări la o garsoniera de la etajul 2 din Municipiul Arad,Str.Predeal,initial nu au existat informații cu privire la posibile victime,s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Arad cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma,o autospeciala de descarcerare,o autospecială de lucru si salvare de la înălțime,doua ambulante tip SMURD,una tip C si una tip B cat si un echipaj medical SAJ. Dupa efectuarea recunoașterii s-a constatat faptul ca incendiul se manifesta într-o garsoniera iar blocul era inundat cu fum,s-a acționat in paralel pentru lichidarea incendiului cat si pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuate aproximativ 60-65 de persoane, 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale,5 dintre acestea fiind transportate la spital,incendiul a fost lichidat după aproximativ 15 minute. Cauza probabila de incendiu este in curs de stabilire

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.