marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Incendiu în clădirea fostei fabrici Indagrara. A luat foc gunoiul din cauza unei țigări aruncate

  de Special Arad | 14 februarie 2023, 12:39 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad intervin de urgență la un incendiu izbucnit în interiorul fostei fabrici Indagrara. Ard deșeurile menajere.

  Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

  Incendiul se manifestă la deșeurile menajere din interiorul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, anunță ISU Arad.

  UPDATE

  Incendiul a fost localizat, anunță ISU Arad. În aceste momente, pompierii sting focul și îndepărtează efectele negative ale incendiului.

  Nu sunt înregistrate victime.

  UPDATE

  Raportul ISU Arad:

  Astăzi, 14 februarie 2023, în jurul orei 12:15, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fosta clădire Indagrara din municipiul Arad.

  În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, cu degajări de fum, la deșeuri menajere și textile, în interiorul unei încăperi a clădirii, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

  Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, în limitele găsite, împiedicând astfel propagarea flăcărilor la restul încăperilor.

  Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: țigara/fumatul.

  În speță, o țigară nestinsă și aruncată la întâmplare a condus producerea incendiului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.